Rólunk

Építőipari tevékenységünket családi vállalkozásként, 2006-ban kezdtük meg. Munkáinkat kezdetben gipszkartonozás, festés és épületek hőszigetelése alkották. 

Az itt szerzett tapasztalatokkal gazdagodva az építőipari tevékenységet a korábbi családi vállalkozásból a 2011-ben alakult Anton Konstrukt Kft keretei között folytattuk. Szolgáltatásaink köre az idők során átalakult és jelentősen kiszélesedett. Magyarországon ma már az ingatlanfejlesztés területén magán- és társasházak, irodaházak, üzemcsarnokok teljes generál kivitelezésével foglalkozunk.

A megnövekedett német partnerkapcsolatok könnyebb kiszolgálása érdekében 2015-ben Németországban önálló fióktelepet nyitottunk, mely jelenleg hét német partnerrel dolgozik alvállalkozóként, illetve munkaerő kölcsönzés keretében épületvillamossági és víz-gáz-fűtésszerelés és légtechnika területen. 

Munkatársaink Németország-szerte tevékenykednek, kiemelten Baden-Württemberg, Hessen, Saarland és Rheinland-Pfalz tartományokban. A főbb projektek, amelyek kivitelezésében kollégáink 2-4 fős munkacsoportokban tevékeny részt vállalnak: áruházláncok (Edeka Markt, Rewe Markt, Netto Markt), szállodák építése, kórházak, könyvtárak, óvodák, egyéb középületek felújítása, korszerűsítése.

Filozófiánk

Cégünk filozófiájának alapköve a minőség.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kimagasló színvonalra mind az anyagok, mind az elvégzett munka minősége, illetve a korszerű kivitelezési megoldások terén, legyen szó egy élhető társasház építéséről, egy új bölcsődéről, vagy akár egy korszerű üzemcsarnokról.

Munkánk során az esztétikum és a praktikum mellett az innovatív, modern műszaki technológiák alkalmazása kiemelt jelentőséggel bír. Tudjuk, hogy mint mindenben, itt is az apró részletekből áll össze a teljes kép, ezért mi minden részletre, apróságra odafigyelünk.

A jelenleg 41 főt számláló cégben a támogató, családias munkahelyi kultúra mindennapjaink része. Az “Antonosok” tudják, hogy egy összetartó csapat megbecsült tagjai.