Pályázat

 • kedvezményezett neve: Anton Konstrukt Kft.
 • projekt címe: PEAS Vállalatirányítási rendszer bevezetése az Anton Konstrukt Kft.-nél
 • szerződött támogatás összege: 9 428 400 Ft
 • támogatás mértéke: 40%
 • megítélt kölcsön összege: 11 785 500 Ft
 • projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.
 • projekt azonosítószáma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-01965

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Anton Konstrukt Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra. A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer és vállalati portál kerül beszerzésre, melyek javítják a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A PEAS web böngészőben futó integrált vállalatirányítási rendszer. A modulok között megtalálható minden olyan funkció, amely egy vállalat napi operatív működését és a stratégiai döntéstámogatást költséghatékonyan szolgálja.

A Partnerkezelő modul segítségével nyilvántarthatjuk üzleti partnereinket, ügyfeleink és cégünk dolgozóinak bármely fontos adatát rögzíthetjük.
A CRM és Értékesítés modulok egyszerűsítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják a partnerek adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig.

A Kampánykezelő modulban rögzíthetjük a potenciális ügyfeleinket, kezelhetjük az ügyfélre jellemző marketing adatokat, valamint ügyfélközpontú statisztikák lekérését.
A Cikk-kezelő modul fő feladata a termékek, valamint eseti és folyamatos szolgáltatások nyilvántartása. A PEAS Vállalatirányítási Rendszerrel teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig.

A Feladatkezelő modul teljes körű feladatmenedzsmentre ad lehetőséget, támogatja a csoportmunkát. A rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak. A munkafolyamatokhoz a megfelelő erőforrásokat biztosítja, delegálja és határidővel látja el a feladatokat.

A pénzügyi és számviteli modulok segítségével átláthatóvá válnak a pénzmozgások, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és a kintlévőségeket.
A Kontrolling modul feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása. A Könyvelés modul segítségével a könyvelési feladatok a rendszeren belül elvégezhetők, ezáltal minden adat a PEAS-ben marad.

A HR modulban a cég szervezeti felépítése és a dolgozók adatai kezelhetők. A modul támogatja a toborzási folyamatokat és az elektronikus tesztek kitöltését, kezeli a dolgozók fizetéseit, juttatási adatait és továbbképzéseit, munkaidő rögzítését, szabadság adatait és igényeit, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.

A Dokumentumkezelő modul tárolja a PEAS Vállalatirányítási Rendszer által kezelt összes digitális állományt, így azok bármikor visszakereshetőek.
A Raktár- és Eszközkezelő modulok felelősek a raktárak és az ott raktározott termékek, alapanyagok kezelésére, kiadási és bevételi bizonylatok, szállítólevelek előállítására, raktárkészlet és tárgyi eszköz nyilvántartására.

A Tudásmenedzsment segíti a vállalaton belüli információ áramlását a hatékony munkavégzés támogatása érdekében.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer követi a „zöld IT”-re vonatkozó ajánlásokat: támogatja a papír nélküli munkát, az e-számlázást, a digitális dokumentumkezelést és a digitális adattovábbítási szabványokat, ráadásul mobil eszközökön is egyszerűen elérhető. A rendszer bevezetését az IKRON Kft. biztosítja.

 • kedvezményezett neve: Anton Konstrukt Kft.
 • a fejlesztés tárgya, célja: Korszerű fémhulladék feldolgozó telep kialakítása
 • szerződött támogatás összege: 125,26 millió forint
 • projekt tervezett befejezési határideje: 2024.01.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

Európai színvonalú, 50%-ban zöld energiával működő, környezettudatos fémhulladék feldolgozó telep kerül kialakításra, ahol a beszállított fémhulladékok szelektálása, bontása, konfekcionálása és újrahasznosítása történik. 

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 4 darab új munkahelyet teremt. A fejlesztésben érintett épület és az abban folyó gazdasági – termelési folyamatok villamosenergia ellátása érdekében 50 kW napelemrendszer kerül telepítésre. 

A projekt keretében ezen felül márkaépítésre, dolgozói képzések megvalósítására, valamint IT eszközök beszerzésére is sor kerül.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 4 darab új munkahelyet teremt.

Projekt adatai:

Adós Neve: ANTON KONSTRUKT KFT.

A forgóeszköz finanszírozás tartalmának bemutatása: A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. támogatott hitelprogramjának keretén belül kedvezményes kamatozású kölcsönt nyújt cégünk részére.

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B