Gyakran ismételt kérdések

Kivitelezéshez kapcsolódó kérdések

Székhely: 5742 Elek, Gyulai út 6-8
Iroda: 6721 Szeged, Tisza Lajos körút 7, I/7
Telefon: +3630 781 2280
e-mailben: iroda@antonkonstrukt.com

Magyarországi szolgáltatásaink Csongrád-Csanád valamint Békés megyében elérhetőek. Németországban pedig elsősorban Baden-Württemberg, Hessen, Saarland és Rheinland-Pfalz végzünk munkálatokat.

Cégünk  hosszú évek óta építőiparban tevékeny. Németországban Edeka, Rewe, Netto üzletek, szállodák, óvodák és egyéb középületek építésén alvállalkozóként és munkaerőkölcsönzés keretében dolgoznak kollégáink.
Magyarországi főbb kivitelezési referenciáinkat megtekintheti a Projektek menüpont alatt megtekintheti.

Helyszíni felmérés és az ügyféllel történő egyeztetés alapján felmérjük a projekt méretét, anyagszükségletét, a megvalósításhoz szükséges időtartamot és egyedi igényeket. Árat ezeknek függvényében tudunk kalkulálni.

Németországi munkához kapcsolódó kérdések

Amennyiben  jelentkezésekor nincs nyitott pozíciónk, de szeretné, hogy pályázati anyagát megőrizzük, a jelentkezéskor írja meg nekünk.  Ez esetben önéletrajzát 1 évig megőrizzük és ha időközben  végzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciót tudunk ajánlani, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

alapfokú, szakmai nyelvismeret szükséges.   

Rendezett, kulturált 2-4 szobás, bútorozott bérlakásaink vannak, ahol kollégáink kényelméről mindenkinek külön szoba gondoskodik.

Abban az esetben, ha a munka miatt olyan területen dolgozunk ahol nincs bérlakásunk, kollégáinknak apartmant ( Ferienwohnung, Gasthaus) foglalunk.